Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο Λασίθι: Αλλοδαπός σάτυρος μπήκε σε παιδικό σταθμό έδειχνε πορνό βίντεο στα ανήλικα!

23 Σεπτεμβρίου 2017 15:03
Σοκ στο Λασίθι: Αλλοδαπός σάτυρος  μπήκε σε παιδικό σταθμό έδειχνε πορνό βίντεο στα ανήλικα!

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή του αλλοδαπού όμως εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί

Συναγερμό σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες του Λασιθίου η καταγγελία μιας μητέρας ότι ένας άγνωστος αλλοδαπός μπήκε στον προαύλιο χώρο ενός παιδικού σταθμού και έδειχνε βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στα ανήλικα παιδάκια μέσα από το κινητό του τηλέφωνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του Michael Schumacher!

Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που κλήθηκαν στον σταθμό έχουν καταθέσει και δύο από τις νηπιαγωγούς που βρίσκονταν εκεί και είδαν το πρωί της Πέμπτης τον άγνωστο άνδρα να πλησιάζει τα μικρά παιδιά και να τους δείχνει το άσεμνο υλικό. Όπως είπαν, προειδοποίησαν τον αλλοδαπό, που ήταν πιθανότατα Πακιστανός, ότι θα καλέσουν την Αστυνομία αν δεν έφευγε, πράγμα το οποίο έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Η πρώτη φωτογραφία από το φαντασμαγορικό τους ταξίδι λίγο μετά το γάμο!

Παρ' όλο που οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή του αλλοδαπού, εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η έρευνα για τον εντοπισμό του, πάντως, βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως ήταν επόμενο, το απίστευτο περιστατικό έχει σκορπίσει ανησυχίες στους γονείς των παιδιών, τους οποίους ενημέρωσαν οι νηπιαγωγοί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share