Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φιλιατρά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή για δυο μήνες!

20 Σεπτεμβρίου 2017 21:50
Φιλιατρά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή για δυο μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα ισχύσουν μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, τέθηκαν σε ισχύ στα Φιλιατρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Χαμός στους Αγωνιστές - Καυγάδες και πισώπλατα μαχαιρώματα! (video)

Οι ρυθμίσεις ενδέχεται να παραταθούν αν χρειαστεί ενώ ισχύουν με απόφαση του διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, λόγω των εργασιών για την δημοτική οδοποιία.

Ο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν είναι:

Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη των Φιλιατρών, στο τμήμα της κεντρικής οδού Χαράλαμπου Φουρναράκη, από την διασταύρωση της με την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), έως την είσοδο της κεντρικής πλατείας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως εξής: από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά και εν συνεχεία δεξιά, επί της οδού Αγ. Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά επί της οδού Στρατ. Σταυριανόπουλου και εν συνεχεία μετά τον ναό Αγ. Χαραλάμπους θα κατευθύνονται δεξιά επί της οδού Αγ. Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και τέλος θα κατευθύνονται επί εθνικής οδού, επί της οδού Πύργου - Μεθώνης.

Τα διερχόμενα οχήματα από Μαραθόπολη ή Γαργαλιάνων θα ακολουθούν την αντίστροφη πορεία των προαναφερόμενων.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share