Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Επιτέθηκε στη γυναίκα του σε κεντρικότατο σημείο - Τη χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές!

20 Σεπτεμβρίου 2017 21:10
Αλεξανδρούπολη: Επιτέθηκε στη γυναίκα του σε κεντρικότατο σημείο - Τη χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές!

Ενα σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια μιας 8χρονης, συνέβη στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας άνδρας άρχισε να χτυπά βανάυσα τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ένας στρατιωτικός και η 8χρονη κόρη του, η οποία έβαλε αμέσως τα κλάματα. Αφού είπε στην κόρη του να απομακρυνθεί, ο στρατιωτικός επενέβη, έσπρωξε τον μεθυσμένο, μεσήλικα άντρα και προσπάθησε να σώσει την άτυχη γυναίκα.

Ο μεσήλικας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στρατιωτικού, είχε ρίξει κάτω τη γυναίκα, μπροστά από μια είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Εμπορίου και τη χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και στο στομάχι.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε επίδεσμο στο χέρι, ήταν αιμόφυρτη πεσμένη κάτω και χωρίς τις αισθήσεις της. Μάλιστα, ο μεσήλικας φώναζε στον στρατιωτικό πως είναι γυναίκα του και πως μπορεί να την κάνει ότι θέλει.

«Τη στιγμή που τον κρατούσα και καλούσα την αστυνομία από το κινητό μου αυτός τράβηξε την γυναίκα μέσα στην πολυκατοικία και έκλεισε την πόρτα της εισόδου. Την έβαλε στο ασανσέρ σαν ένα σακί με πατάτες και ανέβηκε επάνω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεφτεδάκια με πετιμέζι και ξινόμηλα!

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου και ορίστηκε δικάσιμος.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share