Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το βανάκι από την Φθιώτιδα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο: Η εξήγηση του οδηγού και οι εικόνες που σαρώνουν! (photos+videos)

8 Σεπτεμβρίου 2017 11:29
Το βανάκι από την Φθιώτιδα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο: Η εξήγηση του οδηγού και οι εικόνες που σαρώνουν! (photos+videos)

Έμειναν οι περαστικοί αλλά και οι υπόλοιποι οδηγοί. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης βγήκε και έδωσε τη δική του εξήγηση...

Έναν πρωτότυπο τρόπο να φέρει τους ανθρώπους κοντά στο Θεό έχει βρει ο κύριος Μάνθος Κιούσης. Όπως λέει είναι βαθιά θρησκευόμενος και προσπαθεί να μεταφέρει το λόγο του θεού και σε άλλους, γνωστούς του και μη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικιαστικός θάνατος 18χρονης: Της "έσκασαν" πέντε σακουλάκια έκσταση στο στομάχι της!

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, στο μικρό βαν που διαθέτει έχει γράψει διάφορα μηνύματα. Μηνύματα που τους καλεί, να επιστρέψουν στο δρόμο του Θεού.

«Ο κόσμος μας έχει πάρει στραβό δρόμο» λέει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Ενδιαφέρεται μόνο για την σάρκα και καθόλου για το θεό. Έχουμε γίνει σόδομα και γόμορα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από cougar καθηγήτρια σε πρώτη κυρία της Γαλλίας: Πέντε πιπεράτες αλήθειες που δε ξέρατε για την ταραχώδη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ - Μακρόν! (videos)

Ο κύριος Κιούσης ζούσε 40 χρόνια στην Αμερική. Και εκεί έκανε το ίδιο πράγμα. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στη ιδιαίτερη πατρίδα του, στη δυτική Φθιώτιδα. Ωστόσο εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που βιώνει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γόβα με... τσαρούχι: Συνοδέψαμε τον Μακρόν και την σύζυγό του στην Αθήνα και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες που δεν έδειξαν οι κάμερες! (photos)


Το ξεχωριστό βαν που οδηγάει ο Μάνθος Κιούσης από LAMIASTARGR

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share