Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτό είναι το σημείο που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τους δυο γονείς! (Photos)

17 Αυγούστου 2017 08:45
Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτό είναι το σημείο που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τους δυο γονείς! (Photos)

Σε αυτές τις σκηνές έμεναν η Κατερίνα και ο Βενιζέλος, μαζί με τα παιδιά τους - Δείτε την κόκκινη σημαία απαγόρευσης που έχει τοποθετηθεί στην παραλία - Σήμερα η κηδεία της μητέρας στις Κάτω Αρχάνες

Εδώ γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για το αδικοχαμένο ζευγάρι που πνίγηκε στη θάλασσα στην παραλία του Γεροπόταμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθειά του να σώσει τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του.

Στις φωτογραφίες του neakriti.gr φαίνονται οι σκηνές που έμεναν η Κατερίνα και ο Βενιζέλος, μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ο εξοπλισμός που κρατούσαν για τη διαμονή τους στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 17 Αυγούστου;

Παράλληλα, φαίνεται και η κόκκινη σημαία που έχει τοποθετηθεί στην παραλία και η οποία είναι σημαία απαγόρευσης.

Σήμερα στις Κάτω Αρχάνες συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην μητέρα.

Το χρονικό

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο που είχε κατασκηνώσει στην Παραλία Γεοποτάμου στο Ρέθυμνο όταν ο άνδρας και γυναίκα προσπάθησαν να σώσουν δύο παιδιά τους από πνιγμό.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα 35 ετών, ζευγάρι, έχασαν τη ζωή τους όταν γύρω στις 9 το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κινδύνευαν και φώναζαν βοήθεια μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι μπήκε στη θάλασσα, αλλά με δυσκολία κρατήθηκαν και οι δύο στην επιφάνεια.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που βρίσκεται στην παραλία κατάφερε να βγάλει το αγοράκι στην ακτή, ενώ λουόμενοι βοήθησαν το μικρό κοριτσάκι.

'Ανδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο: Ο ελιγμός που κόβει την ανάσα από τον πιλότο του ελικοπτέρου στη μάχη με τις φλόγες!

Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να ανανήψουν τον άνδρα, καθώς ήταν ο μόνος που έδειχνε σημάδια ζωής, αλλά τελικά αυτός υπέκυψε.

Τα πρόσωπα της τραγωδίας


Ο Βενιζέλος και η Κατερίνα είχαν δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο ηλικίας από 7 έως 14 ετών. Είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους και να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους. Εκείνος λάτρευε τα άλογα κι εκείνη τον αργαλειό. Η Κατερίνα στον αργαλειό της είχε επενδύσει τα όνειρα τα δικά της και των παιδιών της. Η ίδια μαζί με μία φίλη της εργαζόταν σκληρά για να αναπτύξει την επιχείρηση με τα υφαντά και ονειρευόταν οι δουλειές της να επεκταθούν και στο εξωτερικό. Ο Βενιζέλος, εκτός από τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για τα δυο παιδιά του, είχε και ένα ιδιαίτερο πάθος για το χορό αφού ήταν μέλος συλλόγου παραδοσιακών χωρών.


Διπλή τραγωδία για την οικογένεια Στρατάκη


Την οδυνηρή στιγμή που ένας γονιός καλείται να συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία το παιδί του βίωσαν για δεύτερη φορά στο πετσί τους οι γονείς του Βενιζέλου το απόγευμα της Τετάρτης. Τον Οκτώβριο του 2006,η οικογένεια Στρατάκη είχε θρηνήσει τον χαμό του 20χρονου τότε Κώστα Στρατάκη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

Εκτός από τους απαρηγόρητους γονείς, ο Βενιζέλος Στρατάκης άφησε πίσω του και δύο παιδιά. Δύο παιδιά που καλούνται να μεγαλώσουν ορφανά από πατέρα, τον οποίο είδαν με τα μάτια τους να χάνεται στο βυθό και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Τόσο οι γονείς του 35χρονου, όσο και τα παιδιά του, θα χρειαστούν τη στήριξη των συγγενών και των φίλων αλλά και βοήθεια από επαγγελματίες . Ο γιος και πατέρας «έφυγε» ως ήρωας. Θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά του. Αυτό ακριβώς λένε μεταξύ τους οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του Βενιζέλου Στρατάκη αλλά και της Κατερίνας Καναβάκη .

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share