Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Ηλικιωμένος έκλεβε πανάκριβα κινητά από κατάστημα που ήταν καλός πελάτης!

12 Αυγούστου 2017 16:00
Κέρκυρα: Ηλικιωμένος έκλεβε πανάκριβα κινητά από κατάστημα που ήταν καλός πελάτης!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για δυο κλοπές οι οποίες είχαν γίνει στις 30 Ιανουαρίου και στις 24 Ιουλίου από το ίδιο κατάστημα με λεία πανάκριβα κινητά συνολικής αξίας 1.668 ευρώ, έφτασαν στα ίχνη του 65χρονου Έλληνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Παναγιά Γοργόνα: Μια σπάνια απεικόνιση της Θεομήτορος, την οποία λίγοι γνωρίζουν!

Αν ήταν πραγματικός πελάτης, θα ήταν ο... καλύτερος ο ηλικιωμένος που εμφανιζόταν συχνά σε ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη της Κέρκυρας! Όμως, αποδείχθηκε ότι στο μυαλό του δεν είχε τις αγορές, αλλά τις... κλοπές και μάλιστα στην κατοχή βρέθηκαν κλοπιμαία και από άλλες περιπτώσεις!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για δυο κλοπές οι οποίες είχαν γίνει στις 30 Ιανουαρίου και στις 24 Ιουλίου από το ίδιο κατάστημα με λεία πανάκριβα κινητά συνολικής αξίας 1.668 ευρώ, έφτασαν στα ίχνη του 65χρονου Έλληνα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του. Τα συγκεκριμένα κινητά δεν τα βρήκαν, αλλά κατέσχεσαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές για τις οποίες ερευνούν αν και από πού είναι κλεμμένες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοράς συχνά σαγιονάρες; Δες τι πρέπει να προσέξεις!

Ο 65χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του και να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share