Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό θέαμα στα Χανιά: Πτώμα γυναίκας έπλεε σε γνωστή παραλία!

1 Αυγούστου 2017 19:58
Ανατριχιαστικό θέαμα στα Χανιά: Πτώμα γυναίκας έπλεε σε γνωστή παραλία!

Το πτώμα ανήκει σε μία 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία - Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας δεν βρέθηκαν κακώσεις ή σημάδια πάλης που να οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε μόνο ο Σκαραμούτσι ρεκόρ στο αξίωμά του: Περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη θέση τους μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανέλαβαν!

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί περαστικοί στα Χανιά όταν είδαν στην θάλασσα να επιπλέει ένα πτώμα!

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σημειώθηκε στις 7 το πρωί στην περιοχή της Νέας Χώρας των Χανίων κοντά στο κολυμβητήριο.

Αμέσως στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στην περιοχή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το άψυχο σώμα στο νοσοκομείο των Χανίων με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη να διενεργεί τη νεκροψία – νεκροτομή.

Το cretapost, επικοινώνησε με τον κ. Παπαδομανωλάκη, ο οποίος ανέφερε πως το πτώμα ανήκει σε μία 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδαυρος: Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή - Κάτοικοι προσπαθούν να τη σβήσουν!

«Ο θάνατος της 30χρονης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ο οποίος επήλθε στις 5 σήμερα τα ξημερώματα. Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας δεν βρέθηκαν κακώσεις ή σημάδια πάλης που να οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια. Το μόνο που βρέθηκε είναι ένα επιπόλαιο τραύμα που πρέπει να έγινε όταν η γυναίκα γλίστρησε, έχασε τις αισθήσεις της, και έπεσε στη θάλασσα», επεσήμανε ο κ. Παπαδομανωλάκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share