Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

To χρονικό του μοιραίου τροχαίου στην Κύμη: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για πρώτη φορά στο φως!

25 Ιουλίου 2017 10:10
To χρονικό του μοιραίου τροχαίου στην Κύμη: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για πρώτη φορά στο φως!

Η παρέα των νέων επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι πέντε νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Μπακογιάννη - Κοσιώνη: Ο Μητροπολίτης που τους πάντρεψε αποκαλύπτει τα πάντα! Η αμηχανία και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (video)

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε , από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Οι πρώτοι που έφτασαν, πολιτική προστασία του δήμου, πυροσβεστική, αστυνομία και λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην θάλασσα" - Σπαράζει καρδιές ο πατέρας της άτυχης Κατερίνας!

Ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας ήταν και ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων που έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και εκείνος δεν το σήκωνε. Οι γύρω κάτοικοι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα, τα οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε ο πατέρας. Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε και ο πατέρας για το χαμό του παιδιού του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share