Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έπαιρνε τον γιο του τηλέφωνο και... " - Σοκαριστικές μαρτυρίες από το φρικτό τροχαίο στη Κύμη!

23 Ιουλίου 2017 15:58

Σοκαρισμένη παραμένει η Κύμη από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δυο παλεύουν να γίνουν καλά.

Λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα προκαλούν ανατριχίλα. Οι πέντε φίλοι γυρνούσαν από διασκέδαση όταν συνέβη το μοιραίο... Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, περίπου στις 08:00 μεταξύ Πλατάνας και Στομίου.

Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα. Έπειτα έπεσε από ύψος 4 μέτρων στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Επιστροφή έκπληξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Οι πρώτοι που έφτασαν, Πολιτική Προστασία του δήμου, Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό, αντίκρισαν την κοπέλα έξω από το αυτοκίνητο και να επιπλέει νεκρή στα κύματα, τους δύο άντρες που καθόντουσαν πίσω μαζί της, καταπλακωμένους από την οροφή και τις σιδεριές του τζιπ, και τον οδηγό με τον συνοδηγό σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με έναν κάτοικο της περιοχής, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και εκείνος δεν το σήκωνε γιατί ήταν νεκρός. Οι γύρω κάτοικοι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα, τα οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε ο πατέρας. Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε και ο πατέρας για τον χαμό του άτυχου γιου του.

Ακολούθησε τον έρωτα αλλά βρήκε τον θάνατο
Ολόκληρη η Κύμη πενθεί για το χαμό των τριών νέων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή τόσο ξαφνικά! Θρήνος έχει απλωθεί και στην Πύλο όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Άδειασε» η Αθήνα! Φωτογραφίες από το έρημο κέντρο της πόλης!

Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναιανάμεσα στους δύο τραυματίες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος στο μάτι: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στο γιατρό!

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη... Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο "έσβησαν" ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι 5 νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share