Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στην Λέσβο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το χαμογελαστό παιδί με το τουμπερλέκι! (photos)

20 Ιουλίου 2017 14:02
Σπαραγμός στην Λέσβο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το χαμογελαστό παιδί με το τουμπερλέκι! (photos)

Θρήνος στην Λέσβο εδώ και λίγες ημέρες.

Κόπηκε απότομα το νήμα της ζωής το Σάββατο 15/07 στον 22χρονο Δημήτρη Ψαρό σε τροχαίο στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δρόμο προς την κάθοδο της Συγγρού νεαρή οδηγός τους παρέσυρε με το Ι.Χ της ενώ ο Δημήτρης είχε ανάψει φλας ώστε να στρίψει σε παράδρομο της Συγγρού..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων: Παίκτης και μάλιστα "μεγάλο" όνομα του Survivor μπαίνει στους "Nomads"! Αποκλειστικό παρασκήνιο

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο Δημήτρης είχε συνεπιβάτη μια νεαρή κοπέλα και αυτή με καταγωγή από την Λέσβο. Η κοπέλα είναι καλά στην υγειά της αλλά έχει πάθει σοκ από τον αναπάντεχο χαμό του φίλου της. Ο Δημήτρης δεν κατέληξε αμέσως αλλά μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου παρά την υπερπροσπάθεια των γιατρών δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά.

Ο Δημήτρης Ψαρός με καταγωγή από την Μυτιλήνη, αν και διέμενε εδώ και πολλά χρόνια στην Αθηνά ήταν ιδιαιτέρα αγαπητός στην Λέσβο, μάλιστα πριν λίγο καιρό βρισκόταν στο νησί μας για ολιγοήμερες διακοπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πασίγνωστος πολιτικός!

Ο 22χρονος τα τελευταία χρόνια έπαιζε το αγαπημένο του όργανο το τουμπερλέκι κάνοντας διάφορες guest εμφανίσεις σε club των Αθηνών, ενώ πέρυσι έπαιξε σε γνωστό club στο Πλωμαρι δίπλα στον Χάρη Κωστόπουλο στην Live συναυλία που διοργάνωσε ο Αιολικός Μυτιλήνης.

Παλαιότερα έκανε εμφανίσεις και στο Marush στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Ο Δημήτρης πέρα από το τουμπερλέκι δούλευε και σε γνωστό σύγχρονο κουρείο- μπαρμπέρικο των Αθηνών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share