Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στα Τρίκαλα: 19χρονο παλικάρι πέθανε μέσα σε μπαρ!

18 Ιουλίου 2017 15:31
Σοκ στα Τρίκαλα: 19χρονο παλικάρι πέθανε μέσα σε μπαρ!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο αιφνίδιος χαμός ενός 19χρονου νεαρού το βράδυ της Δευτέρας, μέσα σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης, όταν και διασκέδαζε με τους φίλους του.

Σύμφωνα πληροφορίες από το trikalaola.gr, ήταν περίπου στις 10:00 μ.μ. όταν και ο 19χρονος ένιωσε που διασκέδαζε σε μπαράκι στα Μανάβικα της πόλης των Τρικάλων, ανέφερε στους φίλους του πως νιώθει έντονη αδιαθεσία, ενώ λίγα λεπτά μετά κατέρρευσε μπροστά τους.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Τι είναι τα κονδυλώματα πρωκτού και πως θα τα αντιμετωπίσετε;

Να σημειωθεί ότι κατά τη μεταφορά του οι διασώστες προσπαθούσαν συνεχώς να τον επαναφέρουν πραγματοποιώντας ανανήψεις ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του άτυχου 19χρονου διαθέτει πρατήριο υγρών καυσίμων και μίνι μάρκετ στη Φανερωμένη Τρικάλων ενώ απασχολείται και με τις αγροτικές καλλιέργειες. Ακόμη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το 19χρονο παιδί έχαιρε άκρας υγείας.

Σήμερα, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του 19χρονου έφηβου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share