Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Τι λέει η μητέρα που εξέδιδε την 14χρονη κόρη της!

12 Ιουλίου 2017 17:43
Κέρκυρα: Τι λέει η μητέρα που εξέδιδε την 14χρονη κόρη της!

Οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού, στο οποίο -με τη συγκατάθεση της μητέρας του- ασέλγησε ένας 55χρονος επιχειρηματίας ενώ αποπειράθηκε και να το βιάσει.

Αύριο Πέμπτη (13/07) θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή η 40χρονη μητέρα, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (08/07) το κορίτσι είχε βγει ουρλιάζοντας «βοήθεια» από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα όπου είχε καταλύσει με έναν 55χρονο, ο οποίος διατηρεί μανάβικο στο Βόλο, είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί. Το κορίτσι, που έφερε γρατζουνιές φρόντισαν υπάλληλοι του ξενοδοχείου και κάλεσαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας λίγο αργότερα συνέλαβαν τον 55χρονο στο λιμάνι της Κέρκυρας καθώς επιχειρούσε να διαφύγει με πλοίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολογήθηκε και έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής που "πιάστηκε" με κοκαΐνη! (photos+video)

Την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου.

Η μητέρα της 15χρονης, οδηγήθηκε από το Βόλο όπου διαμένει, στην Εισαγγελία Κέρκυρας και εναντίον της ασκήθηκε δικογραφία για συνέργεια σε έκθεση σε αποπλάνηση παιδιού κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε οικονομικό πρόβλημα και να δεχόταν χρήματα από τον 55χρονο προκειμένου να πληρώνει το ενοίκιό της και άλλες υποχρεώσεις, με «αντάλλαγμα» να παίρνει εκείνος το κορίτσι μαζί του σε ταξίδια.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας ασελγούσε τα τελευταία δύο χρόνια σε βάρος της ανήλικης, ενώ στο παρελθόν φέρεται ότι έκανε το ίδιο και με την αδελφή της 15χρονης, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.



Διαψεύδει τα πάντα η μητέρα

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η ίδια φέρεται να διαψεύδει κάθε ανάμειξή της με την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι γνώριζε πως η ανήλικη ήταν στο νησί των Φαιάκων, αλλά πίστευε ότι ήταν με φίλες της. Υποστηρίζει λοιπόν, ότι είχε απόλυτη άγνοια για τις πράξεις του 55χρονου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα απολογείται στον ανακριτή ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν προχώρησε σε σεξουαλική πράξη, και ότι για όλα ήταν ενήμερη η μητέρα του κοριτσιού.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα του κατηγορούμενου όπου δεν βρήκαν κάποιο επιπλέον στοιχείο για την υπόθεση. Στη γειτονιά όπου διατηρεί το κατάστημά του, οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι, σημειώνει ο taxydromos.gr καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα καταγγέλθηκαν για το κορίτσι. Οι κάτοικοι ήξεραν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της. Η φτώχεια τους δεν μπορούσε να κρυφτεί. Συχνά-πυκνά παιδιά της οικογένειας ζητούσαν βοήθεια, φαγητό, χρήματα. Η μητέρα είναι διαζευγμένη και εργαζόταν περιστασιακά σε καταστήματα. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι η κοπέλα θα έπεφτε θύμα μίας τέτοιας συμπεριφοράς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share