Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Σε εξαφανισμένο άνδρα από τον Μάρτιο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε διαμελισμένο!

6 Ιουνίου 2017 13:13
Ηράκλειο: Σε εξαφανισμένο άνδρα από τον Μάρτιο ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε διαμελισμένο!

Με τον τραγικότερο δυνατό τρόπο λύθηκε το μυστήριο στην εξαφάνιση 36χρονου, αφού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το διαμελισμένο πτώμα που εντοπίστηκε στον Ξεροπόταμο κάτω από ένα δέντρο ανήκει στο νεαρό που είχε εξαφανιστεί εδώ και περίπου δυο μήνες.

Ηδη από νωρίς χθες το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν ένα τσαντάκι στο οποίο μέσα ήταν η ταυτότητα του άτυχου νέου, με την οικογένεια του να ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει το σημερινό έπαθλο και το απίστευτο γέλιο στο παιχνίδι ερωτήσεων!

Μάλιστα, περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν η 3η ΕΜΑΚ εντόπισε το πτώμα του νεαρού, κλήθηκε και πάλι η οικογένεια του που αναγνώρισε τα ρούχα που βρέθηκαν πάνω στο πτώμα ενώ προηγουμένως είχαν αναγνωρίσει και το παπούτσι που βρέθηκε στο κάτω άκρο που ξεβράστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Αυτό που μένει μόνο είναι η επίσημη επιβεβαίωση από τον ιατροδικαστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: Αυτά είναι τα θέματα που "έπεσαν" στην Νεοελληνική γλώσσα!

Το χρονικό

Ήταν περίπου 3 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν στο λιμάνι εντελώς τυχαία ένα ανθρώπινο μέλος, και συγκεκριμένα το κάτω άκρο ή έστω ό,τι είχε απομείνει από αυτό.

Άμεσα στο σημείο ξεκίνησαν έρευνες από τις οποίες βρέθηκαν νέα οστά καθώς και ένα τσαντάκι μαζί με έγγραφα, μεταξύ των οποίων και η ταυτότητα του άνδρα.

Στις έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου άρχισαν να συμμετέχουν και άνδρες από την 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να ψάξουν κι εκείνοι νέα στοιχεία, ξεκινώντας από την περιοχή του Ξεροποτάμου, και ήταν αυτοί που εντόπισαν το πτώμα του άτυχου νέου διαμελισμένο και σφηνωμένο κάτω από ένα δέντρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share