Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίσχος: Εικόνα ντροπής στην Θεσσαλονίκη: Γραφείο τελετών πέταξε στον δρόμο πτώμα για λίγα ευρώ!

22 Απριλίου 2017 19:52
Αίσχος: Εικόνα ντροπής στην Θεσσαλονίκη: Γραφείο τελετών πέταξε στον δρόμο πτώμα για λίγα ευρώ!

Αποτροπιασμό προκαλεί η εξέλιξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, γείτονες του άτυχου άντρα ειδοποίησαν ένα γραφείο τελετών να παραλάβει τη σορό και να τη μεταφέρει στο νεκροτομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Τι δήλωσε για τον Στέλιο Χανταμπάκη; (Βίντεο)

Δεδομένου ωστόσο ότι ο εκλιπών αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα και δεν είχε συγγενείς στη Θεσσαλονίκη, δεν υπήρχε κάποιος να πληρώσει το γραφείο το πόσο των 200 ευρώ που ζητούσε για τη μεταφορά.

Ως αποτέλεσμα, παράτησαν τη σορό του ηλικιωμένου, τυλιγμένη σε μια πλαστική σακούλα στην άκρη της οδού Νικόπολης με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ζηλέψετε: Δεν φαντάζεστε τι τρώει αυτή την στιγμή ο Πάνος στο Μοναστηράκι! Το επικό σχόλιο της Ειρήνης Κολιδά (photo)

Οι ανατριχιαστικές εικόνες που δημοσίευσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη προκαλούν οργή για την παντελή έλλειψη σεβασμού στον νεκρό άνδρα.

Τελικώς, πέντε ώρες μέτα (!) ένα δεύτερο γραφείο τελετών ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά και παρέλαβε τη σορό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Βίαζε την 2χρονη κόρη του και το έδειχνε live στο facebook!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τα τελευταία χρόνια τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες, κάτω από τις οποίες ζούσε. Τον βοηθούσαν με γεύμα καθημερινό από την εκκλησία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πηγές, από το δήμο ζητήθηκε από τότε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share