Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός επίλογος: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος άνδρας!

22 Απριλίου 2017 14:09
Τραγικός επίλογος: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος άνδρας!

Νεκρός στην παραλία Μαύρικας, στα Βασιλικά Ευβοίας, εντοπίστηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν από το απόγευμα της Τρίτης, οπότε πήγε για ψαροντούφεκο στην παραλία Μουρτιάς στο Νότιο Πήλιο.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε τελικά για τον 33χρονο ψαροντουφεκά, από το Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης, ενώ είχε πάει για το αγαπημένο του χόμπι, το ψαροντούφεκο, στην παραλία Μουρτιάς κοντά στο χωριό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν εργάζεσαι σε κάποια από αυτές τις 10 δουλειές, τότε είναι σίγουρο ότι θα παχύνεις! – Δες τι να κάνεις για το αντιμετωπίσεις

Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών από αέρα και θάλασσα, ο 33χρονος Δημήτρης Παπανικολάου, εντοπίσθηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, δυστυχώς νεκρός, πολύ μακρυά από την περιοχή των ερευνών. Το σώμα του άτυχου 33χρονου παρασύρθηκε ως φαίνεται από τα θαλάσσια ρεύματα και έφθασε στα παράλια της Εύβοιας.

Ο 33χρονος, που πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του με τον ίδιο τραγικό τρόπο, εντοπίσθηκε από αλιευτικό σκάφος, το οποίο και ενημέρωσε το Λιμενικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ, e-volos

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share