Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Κρυφή κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας στο Ναύπλιο!

21 Απριλίου 2017 10:04
Κρυφή κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας στο Ναύπλιο!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Ναύπλιο η καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι εντόπισε μια κρυφή κάμερα, που είχε τη μορφή κρεμάστρας, σε τουαλέτα ταβέρνας στην πόλη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolika.gr, η αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε η καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ η «κρεμάστρα» έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ιμπραΐμοβιτς βάζει τέλος στην καριέρα του! (video)

Σύμφωνα με την αστυνομία, «εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος κρεμάστρας που τοποθετείται σε δημόσιο χώρο και πρόκειται για καμουφλαρισμένη μικροκάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αφιέρωμα του Spiegel με αφορμή τα 50 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου!

Ο ενδιαφερόμενος «ηδονοβλεψίας» μπορεί να προμηθευτεί τη μικροσκοπική αυτή κάμερα από το διαδίκτυο και να την τοποθετήσει σε δημόσιους χώρους και σε σημεία που εκείνος επιθυμεί προκειμένου να κατασκοπεύσει τις κινήσεις των ανυποψίαστων ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον εκάστοτε χώρο.

Η ανησυχία των αρχών οφείλεται στο γεγονός ότι έχει καταγραφεί κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεών του, ενώ μπορεί ο οιοσδήποτε να την αποκτήσει μέσω διαδίκτυο σε τιμή που ξεκινά από τα δέκα ευρώ.

Πηγή: Akous.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Top