Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές!

4 Απριλίου 2017 19:31
Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές!

Μια απίστευτη καραμπόλα με εμπλοκή έξι οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία Οδό στη σήραγγα Κρημνών, την δεύτερη μετά τον κόμβο Μετσόβου προς τα Γιάννινα.

Ένα φορτηγό, δύο νταλίκες, δύο ΙΧ κι ένα λεωφορείο, συγκρούστηκαν μέσα στο τούνελ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Τάσου Αρνιακού για τον καιρό του Πάσχα: «Μεγάλη εβδομάδα με...»

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι μαθητές που επέβαιναν σε εκδρομικό λεωφορείο, το οποίο κινούνταν στην Εγνατία με κατεύθυνση από το Μέτσοβο προς τα Γιάννινα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ η σήραγγα έχει κλείσει και η κίνηση γίνεται μέσω Βοτονοσίου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: «Κολλημένη» στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Γιατί δεν έχει επιστρέψει Ελλάδα; Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Οι μαθητές που είναι από Γυμνάσιο και Λύκειο του Μεσολογγίου έκαναν σχολική εκδρομή στην περιοχή και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και ήδη αναχώρησαν από το σημείο του ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share