Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Σκοτώθηκε αντρόγυνο με μηχανή - Θρήνος για τον Τάσο Μορφέση και τη Μαρία Βαρδίκου!

3 Απριλίου 2017 10:21
Σοκ στην Πάτρα: Σκοτώθηκε αντρόγυνο με μηχανή - Θρήνος για τον Τάσο Μορφέση και τη Μαρία Βαρδίκου!

Ο ζωγράφος Τάσος Μορφέσης και η γυναίκα του σκοτώθηκαν στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου. Μαζι στη ζωή και στο θάνατο ο Τάσος Μορφέσης και η συζυγός του Μαρία Βαρδίκου που βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Πατρινός ζωγράφος – αγιογράφος συγκρούσθηκε με αγροτικό όχημα στα Λεχαινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός: Αυτοκίνητα με 300 ευρώ έρχονται από Βουλγαρία! Δείτε τι γίνεται στην αγορά!

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά της 15:30 στην Ε.Ο.Πατρών - Πύργου στην διασταύρωση των Λεχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή του άτυχου αντρόγυνου, κινούμενη στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που προσπάθησε να διασχίσει την διασταύρωση προς την πόλη των Λεχαινών.

Στο χώρο του συμβάντος έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Κ.Υ.Γαστούνης αλλά δυστυχώς και για τα 2 άτομα ήταν ήδη αργά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερό κόλπο: Δείτε πως με μία μόνο πατάτα θα έχετε δωρεάν φως στο δωμάτιο σας, για πάνω από 1 μήνα! (video)

Η κηδεία τους θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών.Η ταφή θα γίνει στο Α’ κοιμητήριο Πατρών. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνου να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση της Στέγης Αγάπης της Αγίας Τριάδος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share