Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρά παιδιά στον Εύοσμο: Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στα σπίτια των θυμάτων!

29 Μαρτίου 2017 10:07
Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρά παιδιά στον Εύοσμο: Εικόνες αρχαίας τραγωδίας στα σπίτια των θυμάτων!

Δεν στεγνώνουν τα δάκρυα για τα 4 θύματα του τροχαίου στον Εύοσμο. Κορυφώνεται η αγωνία για τον 17χρονο τραυματία. Οι αρχές μελετούν πέντε εκδοχές...

Η τροχαία συνεχίζει να ερευνά τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος, που σκόρπισε θλίψη σε πέντε οικογένειες και σε ολόκληρη την κοινωνία. Η εφημερίδα «Μακεδονία», αποκαλύπτει ότι τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για το τροχαίο είναι πέντε. Πολλά πάντως θα ξεκαθαρίσουν όταν βγουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις του οδηγού, καθώς θα φανεί αν ήταν μεθυσμένος. Για την ώρα οι αρχές εξετάζουν τα παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο Περού: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την προσγείωση! Από θαύμα ζωντανοί και οι 141 επιβάτες (videos)

Το μοιραίο ΙΧ κινούταν με υπερβολική ταχύτητα και ο άπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω μιας μικρής στροφής που υπάρχει 10 μέτρα πριν από το σημείο.

Ο 17χρονος οδηγός να ήταν μεθυσμένος. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων με τον πατέρα του 17χρονου τραυματία να τονίζει στην εκπομπή LiveNews πως τα παιδιά δεν είχαν πιεί.

Ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, επειδή ίσως μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δεν άντεξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ξέσπασε σε λυγμούς! (video)



Να αποσπάστηκε η προσοχή του νεαρού οδηγού από τη συζήτηση που ενδεχομένως είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.
Ο 17χρονος οδηγός του μοιραίου Volvo να βρέθηκε μπροστά σε κινητό εμπόδιο, ίσως και σε αδέσποτο ζώο και να επιχείρησε να το αποφύγει. Ειδικοί έλεγαν πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξηγεί και το παρατεταμένο φρενάρισμα πριν από την πρόσκρουση της δεξιάς ρόδας του αυτοκινήτου στο κράσπεδο.

Θρήνος στα σπίτια των θυμάτων
Πλημμύρισε από συγγενείς αλλά κυρίως από νεαρούς φίλους του το σπίτι του ενός από τα θύματα του τραγικού τροχαίου που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Το πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του στον Εύοσμο είχε γεμίσει χθες το βράδυ από συνομηλίκους του και άλλο κόσμο, που κρατώντας λίγα λουλούδια ή ένα κερί, πήγαν να αποχαιρετίσουν το νεαρό που τόσο άδικα χάθηκε με τους φίλους στο δυστύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Η τρομερή αλλαγή στο chat του messenger που έχει ξετρελάνει όλους τους χρήστες!



Πηγή: seleo.gr


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share