Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Εύοσμο: Αυτά είναι τα παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο! (photos)

28 Μαρτίου 2017 15:10
Τραγωδία στον Εύοσμο: Αυτά είναι τα παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο! (photos)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν μας τα είχε πει αυτά! Ο Χανταμπάκης λείπει και η Πηλιάκη μας τρελαίνει με την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Madwalk…

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις απο τους πέντε επιβάτες, με τον πέμπτο να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο 17χρονος τραυματίας



Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Σπανός, ανακοίνωσε ότι «ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση και με πολλαπλά τραύματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και βρίσκεται σε καταστολή διασωληνωμένος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη τραγωδία: 4χρονο αγγελούδι κρεμάστηκε σε δοκιμαστήριο ρούχων!

Ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, που ήταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο, είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν επιστρέφοντας και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω στον τοίχο κόβωντας το νήμα της ζωής των τεσσάρων φίλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: 4 χρόνια φυλάκισης στον οδηγό του οχήματος για τον «υγρό» θάνατο των τριών φοιτητών!

Ένα από τα θύματα ηλικίας 19 ετών

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.

Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share