Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γαλανόλευκη σημαία 1.200 τ.μ. έξω από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου!

24 Μαρτίου 2017 14:57
Γαλανόλευκη σημαία 1.200 τ.μ. έξω από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου!

Νέο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σημαία αναμένεται να καταρριφθεί ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο, καθώς έξω από το Λιμεναρχείο, στην παραλιακή, θα υψωθεί γαλανόλευκη, με συνολικό εμβαδό 1.200 τ.μ.,μία πρωτοβουλία του ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES, του ομίλου Kappa Foods και της οικογένειας Καλαθάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ληστεία της χρονιάς στα Γλυκά Νερά: Ληστές σε φούρνο εκτός από το ταμείο σηκώνουν κι ένα ταψί μπακλαβά (video)

"Για τη συμβολική αυτή πράξη ενότητος και υπερηφάνειας του ελληνικού δοκιμαζόμενου Έθνους, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να συμβάλλουν του έργου, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη νόμιμη, ασφαλή και λαμπρή διεξαγωγή της σημαντικής αυτής στιγμής για όλους τους Κρητικούς", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα: Σημαιοφόρος κοριτσάκι από το Αφγανιστάν έκλεψε την παράσταση! (video)

Υπενθυμίζουμε ότι ανήμερα του Αγίου Μηνά, στις 11/11/2016 μία άλλη σημαία, 745,5 τ.μ. του δύτη Μανώλη Βουτσαλά, είχε στηθεί στον Καράβολα, για τον εορτασμό του πολιούχου του Ηρακλείου, στην επίδειξη των F16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share