Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον σάπισαν: Άγριος ξυλοδαρμός του παιδοκτόνου της Κέρκυρας μέσα στις φυλακές!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

11 Ιανουαρίου 2019 11:15
Τον σάπισαν: Άγριος ξυλοδαρμός του παιδοκτόνου της Κέρκυρας μέσα στις φυλακές!

Ο 52χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε και έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους στην Κέρκυρα την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα, βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι συνθήκες της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Ο 52χρονος έφερε επιπόλαια τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μάλιστα σε συνέντευξή του ζήτησε να κρεμαστεί στην πλατεία της Κέρκυρας για να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία σοκ: Δείτε πως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τις πλαστικές στην... (photo)

Θεωρείται πιθανόν ο 52χρονος παιδοκτόνος να επιστρέψει τελικά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές, όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται από άλλους κρατούμενους, αφού το Νοσοκομείο των Φυλακών θεωρείται πιο ασφαλής χώρος κράτησης για όσους κινδυνεύουν από τον «άγραφο νόμο» ή από αντίπαλες συμμορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη αποκάλυψη: Η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Βασίλης Νουζέλας, «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share