Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις βόμβα για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Οι νέες καταγγελίες του πατέρα της για...

6 Ιανουαρίου 2019 16:10
Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις βόμβα για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Σε νέες καταγγελίες προχωρά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της στην Ρόδο.

Σύμφωνα με την «Real News», ο Γιάννης Τοπαλούδης καταγγέλει για πρώτη φορά απόπειρα αποπλάνησης άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από το θάνατο της κόρης του και κατηγορεί τις Αρχές για «συγκάλυψη».

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με το βαν που οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά της στο εξοχικό σπίτι της Λίνδου και αργότερα στις βραχώδεις ακτές των Πεύκων, εκεί όπου την έριξαν στη θάλασσα.

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευσαν κορίτσια στο λευκό βαν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Ευαγγελάτος: Όταν ο ΣΚΑΙ είχε ρίξει "άκυρο" στον δημοσιογράφο!

Γι' αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.

Ο άτυχος πατέρας κάνει λόγο για κύκλωμα, τα μέλη του οποίου έριχναν υπνωτικά μέσα στα ποτά των αθώων κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών, άγνωστων προσώπων για την τοπική κοινωνία, και στη συνέχεια τα εκβίαζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στη Βουλιαγμένη: Βρέθηκε νεκρός άνδρας!

«Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμευταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί κι έτσι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους», σημειώνει ο πατέρας της Ελένης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share