Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη σε τρένο στο Λονδίνο: Άγρια δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη...

4 Ιανουαρίου 2019 19:34
Φρίκη σε τρένο στο Λονδίνο: Άγρια δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που έλαβε χώρα γύρω στις τρεις ώρα Ελλάδας (13:00, ώρα Αγγλίας), έχει εξαπολύσει η Μητροπολιτική αστυνομία στη Βρετανία.

Ένας άντρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, μπροστά στους δεκάδες τρομοκρατημένους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο, έναν άλλον άντρα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή πριν καταφτάσουν στο σημείο του εγκλήματος οι διασώστες-γιατροί.

Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, στις 12:58 τοπική ώρα, έλαβαν αναφορά για έναν άντρα που μαχαιρώθηκε μπροστά σε πολλούς επιβάτες, ενώ η αμαξοστοιχία κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Waterloo.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέταξε το drone του πάνω από την θάλασσα - Μόλις δείτε τι κατέγραψε, θα σας πέσει το σαγόνι!

Η ιατρική ομάδα των επειγόντων περιστατικών έσπευσε στον πλησιέστερο σταθμό από το σημείο που συνέβη το έγκλημα και συγκεκριμένα στον σταθμό Horsley. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που μαχαιρώθηκε ήταν περίπου 50 ετών και κατέληξε πριν το τρένο φτάσει στον σταθμό και του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρά προβλήματα από τον χιονιά: Διακοπές ρεύματος και προβλήματα στους δρόμους!

Το θύμα έφερε ένα και μοναδικό κτύπημα από μαχαίρι, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο δράστης ήταν επαγγελματίας εκτελεστής. Ο δολοφόνος του 50χρονου διέφυγε, με την αστυνομία να έχει επισημάνει την περιοχή γύρω από το Clandon ως το πιθανότερο καταφύγιό του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share