Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Κέρκυρα: Ο πα-ΤΕΡΑΣ της 28χρονης σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη βραδιά του φονικού (video)

Τι είπε στους αστυνομικούς;

4 Ιανουαρίου 2019 12:47
Έγκλημα στη Κέρκυρα: Ο πα-ΤΕΡΑΣ της 28χρονης σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη βραδιά του φονικού (video)

Για πρώτη φορά ο πατροκτόνος,σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη μέρα όπου έδωσε τέλος στη ζωή της κόρης του.

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, περιγράφει στους αστυνομικούς στιγμή προς στιγμή, την αποτρόπαια πράξη του...

"Το απόγευμα της Πρωτοχρονιά περίπου στις 7, ήρθε η κόρη μου να μου ευχηθεί για τη νέα χρονιά και να φάμε γλυκά που είχε φέρει μαζί της. Υπήρξε μεταξύ μας ένας έντονος διάλογος,κυρίως για την απόφασή της να φύγει από την οικία μας και να αυτονομηθεί πλήρως χωρίς να γνωρίζω που και με ποιον θα συναναστρέφεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Κέρκυρα: Για πρώτη φορά εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού! (video)

Όταν της έκανα παρατήρηση να κλείσει το κινητό της και να μην απαντά, όσο μιλάμε για οικογενειακά μας ζητήματα, εκείνη αντέδρασε. Σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει ότι θα φύγει. Εγώ προσπάθησα να μην εκτραχυνθεί η κουβέντα μας,όμως εκείνη σηκώθηκε ήρθε προς το μέρος μου και με απώθησε.

Προσπάθησα να την συγκρατήσω, την ρωτούσα με έμφαση γιατί απορρίπτει το ενδιαφέρον μου ως πατέρα. Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν χειρότερα διότι δεν ηρεμούσε και έχασα την ψυχραιμία μου, σκοτείνιασε κυριολεκτικά το μυαλό μου και ως αντανακλαστικό άρπαξα ένα μεταλλικό αντικείμενο που βρισκόταν δίπλα μου και την χτύπησα οργισμένος στο κεφάλι.

Εκείνη προσπάθησε να φύγει από ένα παράθυρο ύψους 2 μέτρων, στην αυλή του σπιτιού μας, όπου την ακολούθησα και συνέχισα να την χτυπώ,προκαλώντας πλήγματα, τα οποία αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή της. Τότε μέσα σε απόγνωση αποφάσισα να θάψω το άψυχο κορμί της στην αυλή του σπιτιού μας, σκεπτόμενος να ειδοποιήσω και την αστυνομία και να παραδοθώ, όμως το μετάνιωσα. Παραδέχομαι ότι έκοψα προσωπικά της αντικείμενα λόγω του πανικού μου.

Είχα συνειδητοποιήσει τότε, ότι από την υπέρμετρη αγάπη που της είχα και τα υπερβολικά μου συναισθήματα οδηγήθηκα στο φόνο της αγαπημένης μου κόρης. Καλύτερα να είχα πεθάνει κι εγώ. Μου λείπει αφάνταστα κι έχω μετανιώσει οικτρά για την αποτρόπαια πράξη μου.Αξίζω τιμωρία..."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για την Τατιάνα Στεφανίδου: Η δημόσια έκκληση!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share