Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε την κόρη του»: Ανατριχίλα από τον βιασμό ανήλικης στην Κρήτη!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

14 Δεκεμβρίου 2018 14:04
«Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε την κόρη του»: Ανατριχίλα από τον βιασμό ανήλικης στην Κρήτη!

Η μικρή αποπειράθηκε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της. Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την καταγγελία βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή της για δυο μήνες στα Χανιά το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη μικρή
Συγκεκριμένα η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό (14/12) ατομικό αγώνισμα!

Εκεί έζησε έναν απίστευτο και συνεχή εφιάλτη σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα. Ο στενός φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά κατά και παρά φύσιν το μικρό κορίτσι επί δυο μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο Λιβανέζος “φίλος” φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια ο “φίλος” βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άση Μπήλιου: Τυχερό το 2019 για όσους έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες!

Προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της
Η 13χρονη μετά που επέστρεψε στο σπίτι της στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα του κοριτσιού ανησυχώντας για το παιδί της, έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του κατηγορούμενου καθώς και τις απειλές του. Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share