Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρόδος: Όσα αποκάλυψε ο θείος της Ελένης "Ήταν γεμάτη μελανιές και είχε δαχτυλιές στο λαιμό της για πνίξιμο και μαχαιριά" (video)

Συγκλονίζουν τα λόγια του!

13 Δεκεμβρίου 2018 12:45
Ρόδος: Όσα αποκάλυψε ο θείος της Ελένης

Συγκλονίζουν τα όσα είπε στην εκπομπή "Μαζί Σου" ο θείος της Ελένης!

Ο θείος της άτυχης φοιτήτριας, μίλησε για εκείνη και πραγματικά συγκλόνισε. Αποκάλυψε πως βοηθούσε τους πρόσφυγες και πως τους πήγαινε φαγητό. Ενώ δεν ήταν κοπέλα εύκολη, όπως κάποιοι θα ήθελαν να πιστεύουν.

Πιστεύει πως δεν πήγε με την θέληση της μαζί τους, καθώς αποκάλυψε πως είχε υποσχεθεί στην φίλη της μετά από μια ώρα να γυρίσει. Η Ελένη πιστεύει πως πάλεψε, γιατί ήταν ανεπτυγμένο κορίτσι ενώ δεν είναι εύκολο να την κουβαλήσει ένας, όπως ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά ερωτευμένος ο γίος του Νίκου Ευαγγελάτου: Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά!

Η περιγραφή του για την κατάσταση που βρήκαν την Ελένη, ήταν συγκλονιστική. Είχε μελανιές πάνω της, και στα χέρια, αλλά και στο λαιμό δαχτυλιές και μια τρύπα από μαχαιριά. Ενώ το αυτί της ήταν κομμένο.

Για τον πρώτο βιασμό της αποκάλυψε, πως η Ελένη είχε βγει έριξαν κάτι στο ποτό της και μετά κάποιοι την βίασαν στο σπίτι της. Όταν η κοπέλα ξύπνησε το πρωί, ήταν σε άθλια κατάσταση, επικοινώνησε με την φίλη της και της είπε πως φοβάται ότι έχει βιαστεί.

Οι κοπέλες τρόμαξαν γιατί δεν είχαν αποδεικτικά στοιχεία για να κατηγορήσουν τους δράστες, ενώ ήξεραν ποιοι είναι.

Δείτε το βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share