Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ: 8 ώρες ζωντανή μέσα στο νερό η Ελένη Τοπαλούδη!

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν!

13 Δεκεμβρίου 2018 11:00
Αποκάλυψη σοκ: 8 ώρες ζωντανή μέσα στο νερό η Ελένη Τοπαλούδη!

Στην αποκάλυψη ότι η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη παρέμεινε στη θάλασσα για πολλές ώρες, πριν τελικά πνιγεί, προχώρησε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο εξοχικό σπίτι ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, που είναι και η αιτία του θανάτου, είναι 8 ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες!

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη για την μεγάλη Μαίρη Λίντα!

Επιπλέον αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share