Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Ρόδο: Ο 21χρονος είχε χτυπήσει άσχημα σε τροχαίο Έλληνα πρωταθλητή, λίγους μήνες πριν!

Αποκαλύψεις φωτιά!

11 Δεκεμβρίου 2018 11:48
Έγκλημα στην Ρόδο: Ο 21χρονος είχε χτυπήσει άσχημα σε τροχαίο Έλληνα πρωταθλητή, λίγους μήνες πριν!

Σε τροχαίο που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης εμπλέκεται ο 21χρονος Μανώλης Κούκουρας, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο και σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο Αλβανός συγκατηγορούμενός του, ήταν εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι, ενώ μαζί την μετέφεραν στην θαλάσσια περιοχή όπου και την πέταξαν στα βράχια για να την αποτελειώσουν.

Σύμφωνα με το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, το τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο κατηγορούμενος για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας συνέβη την 08/06/2018 και ώρα 17.00 εντός του οικισμού Πευκών Λινδίων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο, ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζίαν κινούνταν με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.0 Λάρδου- Λίνδου προς την οδό Πευκών όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο Μανώλης Κούκουρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος η Φαίη Σκορδά!


Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του με τον οποίο επικοινώνησε το protothema, ο Χρήστος Κελετζίαν, μέλος της εθνικής ομάδας πάλης, οδηγούσε ένα μηχανάκι στην περιοχή Πεύκη της Ρόδου. Ενώ οδηγούσε αμέριμνος ήρθε ξαφνικά με σούζα απο την απέναντι πλευρά με ένα δίκυκλο ο Κούκουρας και η εμπρόσθια ρόδα του χτύπησε κατά μέτωπο, στο πρόσωπο τον αθλητή. Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δυο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτεπίλεπτη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του, χάνοντας και ένα συμβόλαιο που αφορά σε αθλητικές επιδείξεις στο Λος Αντζελες, το οποίο θα του απέφερε ένα σεβαστό ποσό.

Ότι οικονομίες είχε τις ξόδεψε για τις εγχειρήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Τι γράφουν στην Αλβανία για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από Αλβανό!

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων της αστυνομίας, η σύγκρουση προκάλεσε τον τραυματισμό και των δυο οδηγών καθώς και υλικές ζημιές στα οχήματα τους. Πραγματοποιήθηκε αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα και για τους δυο οδηγούς, όπως και τοξικολογική εξέταση χωρίς να γίνει γνωστό εάν έχουν βγει τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πιστοποιητικό νοσηλείας του αθλητή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα βλεφάρων - οφθαλμού καθώς και κάταγμα ζυγωματικού συμπλέγματος- οφθαλμικού κόγχου και υπαισθησία κατανομής υποκογχίου νεύρου. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στις 14/6/2018.

O αθλητής της πάλης και πρώην μέλος της εθνικής ομάδας, Χρήστος Κελετζίαν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία για την Ζέτα Δούκα: Έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά!

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share