Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό! - Πριν την πετάξουν στα βράχια, της έδεσαν τα πόδια ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο 19χρονος για τη δολοφονία της άτυχης Ελένης!

7 Δεκεμβρίου 2018 07:43
Έγκλημα στη Ρόδο: Λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό! - Πριν την πετάξουν στα βράχια, της έδεσαν τα πόδια ενώ είχε τις αισθήσεις της!

Με λεπτομέρειες που προκαλούν αποτροπιασμό και ύφος προκλητικά κυνικό, κόντρα στο κοινό αίσθημα και τη λογική ο ένας εκ των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 19χρονος Α.Λ αλβανικής καταγωγής ξεδιπλώνει στην προανακριτική του κατάθεση το χρονικό της φρίκης.

Αρχικά αναφέρεται στη γνωριμία του με την 21χρονη φοιτήτρια: «Την Ελένη τη γνώριζα περίπου μια εβδομάδα. Την είχα συναντήσει μια μέρα στον δρόμο. Κοντά στο κατάστημα της Vodafone στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Ρόδο. Κοιταχτήκαμε στο δρόμο και μου χαμογέλασε. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη μέρα βγήκαμε για βόλτα. Πήγαμε στην παραλία στον Ζέφυρο και ήπιαμε μπύρες και στη συνέχεια πήγαμε σπίτι της. Μου έκανε εντύπωση ότι το πρωί που ξύπνησε ήπιε ρετσίνα με κόκα κόλα. Γενικά ήταν καλή κοπέλα και ευαίσθητη. Μου είπε ότι έχει κατάθλιψη….».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα Εξάρχεια! - Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες

Στην ερώτηση των λιμενικών πότε την είδε τελευταία φορά, ο 19χρονος απάντησε: «Με την Ελένη μιλήσαμε τηλεφωνικά μέσω του messenger το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου. Πήγα να την πάρω από το σπίτι της μαζί με τον φίλο μου Μ.Κ γιατί η ίδια την προηγούμενη μέρα μου είχε ζητήσει να φέρω έναν φίλο μαζί μου…[….]. Στάθμευσα το αμάξι έξω από το μαγαζί «Στάνη» και την περίμενα. Ο φίλος μου έμεινε στο αμάξι και εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι ετοιμαζόταν και θα κατέβαινε. Εγώ την περίμενα έξω από το μαγαζί της Vodafone. Μετά από περίπου δέκα λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι. Εγώ οδηγούσα, η Ελένη ήταν δίπλα μου και ο Μ. καθόταν στην καρότσα. Πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου που είναι στους Πεύκους».

Στη συνέχεια απαντά στην ερώτηση των λιμενικών, τι έκαναν αφού έφθασαν στο σπίτι: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε αλλά η Ελένη δεν ήθελε επαφή. Ο Μ.Κ, την απείλησε ότι αν δεν συνευρεθεί ερωτικά, δεν φεύγει από το σπίτι. Μετά, συνεχίσαμε αλλά και εκείνη πάλι δεν ήθελε και ο Μ.Κ της είπε «Άμα δεν κάτσεις, δεν θα φύγεις από το σπίτι». Είχαμε πιεί πολύ βότκα και δεν θυμάμαι καλά. Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και τότε θολώσαμε. Ο Μ.Κ τη χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ.Κ τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε».

Στην ερώτηση: Μετά το χτύπημα με το ηλεκτρικό σίδερο είχε τις αισθήσεις της, ο Αλβανός αποκρίθηκε πως: «Ναι η Ελένη είχε τις αισθήσεις της. Εγώ ήθελα να τη βάλουμε στο αμάξι να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο Μ.Κ που οδήγησε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια και μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε…Εκεί, την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και προσπαθήσαμε να το καθαρίσουμε με σφουγγαρίστρα. Ύστερα, ξαναπήγαμε στο ίδιο σημείο που τη ρίξαμε και πετάξαμε λίγο πιο κάτω τα προσωπικά της αντικείμενα καθώς και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο τη χτύπησε ο Μ.Κ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου;

Η ιατροδικαστική έκθεση

Η ιατροδικαστική έκθεση, στα αίτια θανάτου λέει ξεκάθαρα ότι ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας «Επήλθε συνέπεια πνιγμού εξ εισροφήσεως ύδατος επί εδάφους κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων». Στα χαρακτηριστικά, διαπιστώνει κακώσεις στο κεφάλι, αμυχές και εκδορές σε όλο το σώμα πολλές από τις οποίες προήλθαν πριν και μετά τον θάνατο της. «Από τα μαλακά μόρια της κεφαλής διαπιστώνεται έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ υποδόριων ιστών. Από τα οστά του κρανίου διαπιστώνονται μικρά ρογμώδη κατάγματα στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο της βάσης του κρανίου ακτινωτά πέριξ του μείζονος τρήματος. Από τον εγκέφαλο διαπιστώνεται καθολικό έντονο υπαραχνοειδές αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Όλα τα ανωτέρω είναι συμβατά αποτελέσματα εν ζωή πλήξης της κεφαλής με θλων όργανο».

Τέλος, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια: Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share