Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόδος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τα δεμένα πόδια της Ελένης Τοπαλούδη!

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας!

6 Δεκεμβρίου 2018 20:50
Ρόδος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο από τα δεμένα πόδια της Ελένης Τοπαλούδη!

Μέχρι και τους πιο έμπειρους Αστυνομικούς σόκαρε η φωτογραφία ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι δράστες ήθελαν να σιγουρευτούν πως η νεαρή φοιτήτρια θα πνιγεί γι'αυτό και πριν την πετάξουν από τα βράχια της έδεσαν τα πόδια με σχοινί!

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αλέξη Κούγια, γνώριζαν ότι η νεαρή αν θα ερχόταν σε επαφή με το νερό, πιθανόν να συνερχόταν και ήθελαν να βεβαιώσουν πως θα πεθάνει.

Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική εξέταση, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, έφερε χτύπημα στο κεφάλι τόσο δυνατό που της είχε κοπεί το ένα αυτί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (06/12) την Επικράτεια!

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές!

Η απολογία του 19χρονου

"Την Ελένη την γνώριζα περίπου μια εβδομάδα. Μου είπε ότι έκανε ένα πάρτι στο σπίτι της αλλά δεν πήγα. Ανταλλάξαμε μόνο λογαριασμούς facebook. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε για βόλτα. Μετά πήγαμε στο σπίι της. Την Τρίτη 27/11 πήγα να την πάρω από το σπίι της μαζί με τον φίλο μου Μ... Ο φίλος μου έμεινει στο αμάξι ενώ εγώ πήγα και της χτύπησα την πόρτα γιατί δεν είχε κουδούνι. Μου είπε ότι θα ετοιμαζόταν και θα κετέβαινε. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και μπήκαμε στο αμάξι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My style rocks 2: Τσακώθηκαν Μπάση - Κουδουνάρης! "Αν σε χαντακώναμε δεν θα ήσουν εδώ!" (video)

Ξεκινήσαμε να ερχόμαστε σε επαφή αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο Μ... της είπε "αν δεν μου πάρεις... δεν φεύγεις από το σπίτι" Την χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε. Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην Αστυνομία και τότε θολώσαμε. Ο Μ.. την χτύπησε με γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ... την χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο. Τότε τα χάσαμε, τρομάξαμε" αναφέρει μεταξύ άλλων ο 19χρονος στην ομολογία του...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share