Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις - σοκ για το έγκλημα στη Ρόδο: Έδεσαν τα πόδια της πριν την πετάξουν στη θάλασσα!

Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας!

6 Δεκεμβρίου 2018 19:18
Αποκαλύψεις - σοκ για το έγκλημα στη Ρόδο: Έδεσαν τα πόδια της πριν την πετάξουν στη θάλασσα!

Σοκαριστική είναι αποκάλυψη που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο Open, αποκάλυψε πως οι δύο φερόμενοι ως δράστες της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Δημοσίευμα της dimokratiki αναφέρει ότι χθες το απόγευμα, μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.


Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντροπή σου ηλίθιε" - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης!

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τη δολοφονία της φοιτήτριας - "Κανένα ελαφρυντικό στα δύο κτήνη..."

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share