Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο ιατροδικαστής στο έγκλημα της Ρόδου: "Θα ζούσε η Ελενίτσα αν..."

"Η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια τους"

5 Δεκεμβρίου 2018 09:31
Σοκάρει ο ιατροδικαστής στο έγκλημα της Ρόδου:

Σοκαρισμένη όλη η χώρα από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Η άτυχη Ελένη θα οδηγηθεί σήμερα στην τελευταία της κατοικία, ενώ την ίδια ώρα οι δολοφόνοι της θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο 19χρονος Αλβανός έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ ο 21χονος Ροδίτης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι αρνούμενος τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα και ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στον φίλο του.

Χθες το βράδυ πάντως, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις και στους δύο συλληφθέντες, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και βιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα: Η απαράδεκτη ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας!

Οπως όλα δείχνουν η δολοφονία της νεαρής έγινε στο εξοχικό του Ροδίτη, όπου εκεί η 21χρονη φαίνεται να αρνήθηκε να ενδώσει στις ερωτικές ορέξεις των δύο προκαλώντας τον εκνευρισμό τους. Τότε της πέταξαν το ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι με αποτέλεσμα η κοπέλα να λιποθυμήσει, ενώ υπάρχουν και ίχνη στραγγαλισμού. Οι δύο δράστες στη συνέχεια την έβαλαν στο βαν και την πέταξαν από ύψος 10 μέτρων σε απόκρημνη περιοχή, σε παραλία στην οποία υπάρχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα. Ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Εντωμεταξύ σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που εξέταση τη σορό της άτυχης Ελένης, μιλώντας στο Star.

Οπως είπε ο ιατροδικαστής «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της». Ωστόσο μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η αποκάλυψή του ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο (αντί να την πετάξουν στα βράχια και στη θάλασσα) θα είχε σωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Εργοδότης ξυλοκόπησε εργαζόμενο του!

Τον μαρτυρικό της θάνατο αποδεικνύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share