Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έσκασε τώρα: Εξελίξεις "φωτιά" στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη!

Τι συνέβη;

4 Δεκεμβρίου 2018 16:22
Έσκασε τώρα: Εξελίξεις

Φως στις συνθήκες αλλά και τα αίτια του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καλείται να ρίξει η ανακρίτρια Αγρινίου.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν και οι πρώτες κλήσεις σε υπόπτους, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Ζώης, με μία ανάρτησή του στο Facebook, προανήγγειλε εξελίξεις.

Όπως αναφέρει, έχουν συμπληρωθεί 11 μήνες από τον θάνατο της 44χρονης γυναίκας, «της μαχήτριας της ζωής» η οποία ήταν μητέρα και πατέρας μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγιος Παΐσιος: «Της κακοφάνηκε της Αγίας Βαρβάρας, γιατί είπα κανα – δυό λόγια με παράπονο»

Η μοναδική της απασχόληση, σύμφωνα με τον κύριο Ζώη, ήταν η πρόοδος των παιδιών της και οι επαγγελματικές της δραστηριότητες.

«Αμέσως ανακοινώθηκε και δυστυχώς από επίσημα χείλη, ότι επρόκειτο περί αυτοχειρίας» τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας και συμπληρώνει:

«Όμως η επιμονή των οικείων της και οι έρευνες των διορισθέντων αρμοδίως εξαίρετων τεχνικών συμβούλων και πραγματογνωμόνων, ιδιαιτέρως δε η διερεύνηση της υπόθεσης προσωπικά υπό τον κύριο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, κύριο Γεώργιο Πέτρου» ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αποδεικνύοντας πως «πρόκειται περί στυγερού εγκλήματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πασίγνωστο τρόφιμο από τα Lidl!

Ο κος Ζώης, τονίζει ότι ο εισαγγελέας, διεξήγαγε αυτοπροσώπως την προκαταρκτική εξέταση και μελέτησε σε βάθος όλα τα στοιχεία, αλλά και τα επιστημονικά πορίσματα που είχαν συγκεντρωθεί.

Αποτέλεσμα ήταν όπως σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας, να «ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία τελεσθείσης, διά απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία τελεσθέντος, διά το αδίκημα της συστάσεως συμμορίας και διά ηθικήν αυτουργία εις τας ως άνω πράξεις».

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share