Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονήθηκε ο Έλληνας επιχειρηματίας, Γιώργος Σαρακίνης! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα που καθήλωσε το Πανελλήνιο!

8 Νοεμβρίου 2018 12:16
Δολοφονήθηκε ο Έλληνας επιχειρηματίας, Γιώργος Σαρακίνης! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ο Γιώργος Σαρακίνης δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι. Η Ζάκυνθος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις με αμείωτο ενδιαφέρον...

Εντός της ημέρας αναμένεται η συνέχεια της δίκης που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ζακύνθου για τη δολοφονία του 37χρονου επιχειρηματία Γιώργου Σαρακίνη τον Αύγουστο του 2017 στη Ζάκυνθο.

Ανάμεσα στις οικογένειες του θύματος και του δράστη υπήρχε βεντέτα η οποία κορυφώθηκε το 1993 όταν ο πατέρας του θύματος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του κατηγορούμενου. Έκτοτε οι σχέσεις των δυο οικογενειών ήταν σε τεντωμένο σχοινί με τραγική κατάληξη τη συνέχεια του κύκλου αίματος στις 22 Αυγούστου του 2017 όπου μέρα μεσημέρι δολοφονήθηκε ο 37χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Facebook κλείνει μαζικά λογαριασμούς! Δείτε αν είστε στην λίστα!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας 35χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από προθεση αλλά και ένας ακόμη άνδρας που κατηγορείται ότι έδωσε το φονικό όπλο στον δράστη. Ο ίδιος αρνείται ότι γνώριζε τις προθέσεις του 35χρονου δολοφόνου.

Η ακροαματική διαδικασία της Παρασκευής ξεκίνησε με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι περιέγραψαν στο Δικαστήριο όσα είδαν εκείνο το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου. Επίσης εξετάστηκε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η οποία εκλήθη για τροχαίο και στη συνέχεια αποδείχθηκε πως επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια.

Ένας απόστρατος αξιωματικός διευθυντής που είχε υπηρετήσει στο νησί είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του στο δικαστήριο: «ανέμενα αυτήν την τραγική κατάληξη από την μια ή την άλλη πλευρά».

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία τον είχε επισκεφθεί και είχε καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές από το θύμα. «Τους είχα προειδοποιήσει και τους δυο να μην προκαλούν. Είχα δώσει εντολές στους αστυνομικούς όταν τους βλέπουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παρακολουθούν τις κινήσεις τους» είπε ο ένστολος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Open!

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών όπλισε το χέρι του 34χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (22.08.2017) δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Γιώργο Σαρακίνη, στη Ζάκυνθο.

Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: thebest.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share