Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κηδεία Γιάννη Μακρή: Γιατί απουσίαζαν τα παιδιά του; Τι ψέμα τους είπαν;

Τραγική φιγούρα η Βικτώρια Καρύδα!

5 Νοεμβρίου 2018 16:16
Κηδεία Γιάννη Μακρή: Γιατί απουσίαζαν τα παιδιά του; Τι ψέμα τους είπαν;

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, τελέστηκε η κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς, είπαν το τελευταίο Αντίο στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, έπειτα από τέσσερις σφαίρες.

Η εκπομπή Αποκαλυπτικά Live εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Γιάννη Μακρή. Τραγική φιγούρα, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά, βυθίστηκε στο πένθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Σάσας Μπάστα: Έγκυος 7 μηνών! (video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν έχει ενημερώσει τα παιδιά του Γιάννη Μακρή για τον ξαφνικό θάνατό του, λέγοντας έτσι πως ο 46χρονος επιχειρηματίας και πατέρας, βρίσκεται για υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού λέγεται το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του στην Βούλα. Ο 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα και να τον ξαπλώνουν κάτω τον νεκρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Γιάννης Φασούλας!

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Μακρή έχουν αρχίσει να φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, όπου θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία. Όπως έγινε γνωστό, μετά από απαίτηση της οικογένειας, η σορός θα μεταφερθεί στην Αυστραλία και θα ταφεί εκεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share