Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Παιδί μου μην φύγεις, θα σε σκοτώσει»: Μαρτυρία σοκ για την δολοφονία της Αγγελικής Πεπόνη!

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

22 Οκτωβρίου 2018 10:54
«Παιδί μου μην φύγεις, θα σε σκοτώσει»: Μαρτυρία σοκ για την δολοφονία της Αγγελικής Πεπόνη!

Νέα εξέλιξη υπήρξε σε σχέση με το θρίλερ της υπόθεσης της εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπονή στην Πρέβεζα. Γειτόνισσα της νεαρής κοπέλας έκανε μια συγκλονιστική μαρτυρία.

Θυμίζουμε ότι τα ίχνη της Αγγελικής χάθηκαν τον Ιούνιο του 2010 στην Πρέβεζα.

Γειτόνισσα που γνώριζε καλά την εξαφανισμένη κοπέλα αποκάλυψε στην εφημερίδα Εσπρέσο ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που η μητέρα της και η αδελφή της προσπαθούσαν να την κρατήσουν στο σπίτι, φοβούμενες ότι ο φίλος της θα τη σκότωνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "Ορέστης" έρχεται αγριεμένος: Καταιγίδες, χαλάζι, 9 μποφόρ και πολύ κρύο! Που θα "χτυπήσει";

«Μια μέρα ήρθε αυτός με το μηχανάκι και η Αγγελική βγήκε από το σπίτι και πήγε κοντά του. Ξαφνικά της έδωσε ένα χαστούκι και τη διέταξε να πάει πάλι στο σπίτι, λέγοντάς της: “ανέβα πάνω στη γριά”, για να πάρει χρήματα κι έπειτα να κατέβει πάλι».

Η γυναίκα είχε δει πολλές φορές τον 59χρονο να χτυπάει την Αγγελική και περιέγραψε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό της: «Αυτό έγινε πολλές φορές, τη χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι τη μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω πως γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν να μη φύγει. “Παιδί μου μην φύγεις, θα σε σκοτώσει…”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Alpha: Τέλος κορυφαία παρουσιάστρια μέχρι τέλος Νοεμβρίου!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στον βάλτο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπου την προπερασμένη Κυριακή βρέθηκε ένα κρανίο που φαίνεται ότι ανήκει στην Αγγελική.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share