Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας! - Τα σπαρακτικά μηνύματα λίγο πριν πεθάνει! «Στην άλλη ζωή θα...»

Στην δημοσιότητα πριν λίγες ώρες!

13 Οκτωβρίου 2018 12:12
Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας! - Τα σπαρακτικά μηνύματα λίγο πριν πεθάνει! «Στην άλλη ζωή θα...»

Στο φως έρχονται και νέα στοιχεία, όπως οι τελευταίες επικοινωνίες της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή και μισοκαμμένη στο ΙΧ της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Οπως υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής/ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής, η 44χρονη τραγική μητέρα είχε συγκλονιστεί από τον χωρισμό της με τον γιατρό στο πρόσωπο του οποίου έπεσαν υποψίες για τον θάνατό της και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη την οποία προσωποποίησε.

Ωστόσο ο ίδιος ο γιατρός υποστηρίζει ότι η δίωξη του εισαγγελέα Αγρινίου δεν ήταν προσωποποιημένη.

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, η Ειρήνη Λαγούδη χώρισε οριστικά με τον γιατρό, μετά από έναν καβγά που είχε μαζί του την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό τροχαίο στην Καβάλα: 11 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! - Πήραν φωτιά τα δύο φορτηγά!

Σύμφωνα πάντα με τον ερευνητή, συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνώριζε για τον χωρισμό της 44χρονης με τον φίλο της, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων e-mails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρο Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Διαβάστε την ανάρτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή στο facebook:

«Στο φως έρχονται και νέα στοιχεία, όπως οι τελευταίες επικοινωνίες της τραγικής μητέρας. «Χάνομαι… καταρρέω»

Ο γιατρός φίλος της 44χρονης, φωτογραφήθηκε από την πρώτη στιγμή ωστόσο ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση κι ότι είναι όλα ψέματα. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η δίωξη του εισαγγελέα Αγρινίου δεν είναι προσωποποιημένη.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία συναντά για τελευταία φορά το γιατρό στην Αθήνα. Μετά από μια σχέση περίπου 2 ετών, χωρίζουν καυγαδίζοντας. Λίγη ώρα αργότερα η τραγική μητέρα στέλνει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της που βρισκόταν στο εξωτερικό ένα mail.

«Είμαι στεναχωρημένη με την συμπεριφορά του. Καταρρέω. Πες μου εσύ σαν άντρας τι να κάνω».

Ο συγγενής της δεν της απαντά. Ακολουθεί και 2ο mail:

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξαναμιλήσουμε με τον…..Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι».

Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η κίνηση ματ του ΣΚΑΙ μετά την πανωλεθρία της πρεμιέρας!

Η αρχή του τέλους όμως, άρχισε το πρωί της Παρασκευής στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, μετά από καυγά των δύο σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος. Εκεί το ζευγάρι χώρισε και απο εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το θρίλερ του θανάτου της άτυχης Ειρήνης.

Την ίδια μέρα, η 44χρονη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους. Η σύζυγος έπειτα επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις.

Συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνώριζε για τον χωρισμό της 44χρονης με τον φίλο της, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων e-mails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι 7,5 μηνών έγκυος!

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε . Ο φίλος της ισχυρίστηκε ότι καθώς ήταν με τη σύζυγό του, όταν έλαβε το μήνυμα, το διέγραψε. Ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν μπορεί να επαληθευτεί καθώς το κινητό της Ειρήνης δεν έχει εντοπιστεί. Αργότερα θα σας ενημερώσω γιατί ο εισαγγελέας ως όφειλε διέταξε να διερευνηθεί και η περίπτωση δολοφονίας».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share