Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 60χρονος που έσφαξε την κουνιάδα του

Ένταση από τους συγγενείς

12 Οκτωβρίου 2018 16:00
Έγκλημα στο Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 60χρονος που έσφαξε την κουνιάδα του

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρονος άνδρας για τη στυγερή δολοφονία της πρώην νύφης του, της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Κρήτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες το cretalive.gr., η διαδικασία της απολογίας ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου δεν ήταν πολύωρη καθώς ο συλληφθείς είχε ομολογήσει τη δολοφονία στους αστυνομικούς κατά την προανάκριση.

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ο καθ’ ομολογία δράστης πέρασε το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου από την παράπλευρη είσοδο προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια καθώς στην κεντρική είσοδο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης Μαρίνας.

Όταν έγινε αντιληπτό πως ο 60χρονος πρώην κουνιάδος του θύματος είχε φτάσει στα Δικαστήρια οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν έντονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δόμνα του "Fame Story" βγήκε από το ψυχιατρείο και πήγε στην Τατιάνα: Η μανιοκατάθλιψη και τα περιττά κιλά!

Κατά τα διάρκεια της απολογία του, σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, παραδέχθηκε εκ νέου την πράξη του, ωστόσο δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το φονικό, καθώς εμφανίστηκε φορτισμένος και ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τίποτα.

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας Ηρακλείου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έτσι, μετά την απολογία του, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Κλάμα μέχρι δακρύων στον ΣΚΑΙ: Η ξεφτίλα του Nomads και του ΑΝΤ1!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 60χρονος αδερφός του πρώην άνδρα της την είχε απειλήσει. Η άτυχη γυναίκα πήγε όπως κάθε πρωί να ανοίξει την επιχείρησή της στα Δειλινά του Ηρακλείου. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε στο σημείο να της αφαιρέσει τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας είναι σοκαριστικά. Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της, προσπαθώντας να γλιτώσει από τη μανία του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Έλενα Παπαρίζου: Ο θάνατος την "χτύπησε" δύο φορές σε λίγες ώρες!

Στις εικόνες φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας το λαιμό. Σε κάθε χτύπημα ο δράστης φέρεται να έμπηγε το μαχαίρι, όσο πιο βαθιά μπορούσε. Έμπειροι αστυνομικοί ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αδυνατούν να δουν δεύτερη φορά το βίντεο της σφαγής καθώς είναι εξαιρετικά σκληρό.

Φωτογραφίες: ekriti.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share