Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή δεδομένων: Το ισχυρό άλλοθι του γιατρού που τον αποκλείει από τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη!

Και πάλι από την αρχή οι έρευνες!

12 Οκτωβρίου 2018 09:24
Ανατροπή δεδομένων: Το ισχυρό άλλοθι του γιατρού που τον αποκλείει από τους δολοφόνους της Ειρήνης Λαγούδη!

Ο γιατρός που σκιαγραφείται από τους δικηγόρους της οικογένειας Λαγούδη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της έχει καταθέσει μεν, δεν έχει συλληφθεί δε, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες προβάλλει και ισχυρό άλλοθι.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι πέντε αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση θανάτου της 44χρονης, από την πρώτη στιγμή, κάλεσαν για κατάθεση τον γιατρό. Εκείνος Ισχυρίστηκε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 - Τι είδαμε χτες: O πνιγμός παίκτη, το αγώνισμα επικράτειας και η Αλεξανδράκη που τα σάρωσε όλα! (videos)

Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και από άλλα σημεία, έδειχναν στις Αρχές ότι έλεγε αλήθεια, άρα είχε άλλοθι.

Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές, κυρίως οι δικαστικές, μετά την απόδειξη του άλλοθι άρχισαν να ερευνούν τον περίγυρο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Είχαν πεισθεί ότι άλλος σχεδίασε το έγκλημα της και άλλοι το εκτέλεσαν.

Οι δολοφόνοι πίστευαν ότι έκαναν το τέλειο έγκλημα, υποστηρίζει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και δε διεύρυναν τις έρευνές τους.

Ο κατηγορούμενος πάντως δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκτόνησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

Ξεσπά ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη: Δεν δεχόμαστε συγγνώμες

«Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες», λέει, σχετικά με όσους μιλούσαν για αυτοκτονία της 44χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share