Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Συγκλονίζει η κόρη της 53χρονης - Η σύμπτωση και η προειδοποίηση του δράστη (video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

11 Οκτωβρίου 2018 07:40
Έγκλημα στο Ηράκλειο: Συγκλονίζει η κόρη της 53χρονης - Η σύμπτωση και η προειδοποίηση του δράστη (video)

Μέρος σε διαγωνισμό κατά της ενδοοικογενειακής βίας είχε πάρει η Κωνσταντίνα Παγάνη, κόρη της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, που κατακρεουργήθηκε από τον πρώην κουνιάδο της στην Κρήτη. Ο τίτλος έμελλε να είναι σημαδιακός καθώς τα οικογενειακά ζητήματα ήταν που πυροδότησαν ένταση ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη, ο οποίος φέρεται να την είχε προειδοποιήσει.


Η Κωνσταντίνα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέροντας ότι ο θείος της τον τελευταίο μήνα "δεν ήταν στα καλύτερά του, είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ήταν και χρήστης ουσιών".

Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών αλλά και μοντέλο, θέλησε να ρίξει φως στα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, σημειώνοντας: "Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε τα τρία τελευταία χρόνια. Είχαμε άριστες σχέσεις, με τη μητέρα μου είχαν τυπικές... Απείλησε τη μητέρα μου επειδή η αδερφή μου τού ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Στο μυαλό του θεώρησε ότι η μητέρα μου εμπλέκεται στην απόφαση της αδερφής μου, θεώρησε ότι συμβάλλει στην απόφαση και πίστεψε ότι τον διώχνουμε από το σπίτι".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στον Έβρο: Σκότωσαν τις τρεις γυναίκες επειδή δεν πλήρωσαν εισιτήριο!


Πηγή: enikos

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share