Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η "ταυτότητα" της δολοφονημένης γυναίκας στην Κρήτη: Μητέρα γνωστής Ελληνίδας! (video)

Οικογενειακό το έγκλημα! Ποιο μέλος της οικογένειάς της αφαίρεσε την ζωή;

10 Οκτωβρίου 2018 11:56
Σοκάρει η

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή των Δειλινών όπου ένας 60χρονος άνδρας κατέσφαξε την πρώην νύφη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του - κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του - για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο πένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας!

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε την μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την έχω χεσμένη"! Η αποστομωτική απάντηση του Καπουτζίδη σε γνωστή δημοσιογράφο (video)

Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της αποκάλυψε την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, η οποία είναι μητέρα γνωστής Ελληνίδας καλλονής που έχει τιμήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό!

Δείτε αναλυτικά το βίντεο από την εκπομπή στο Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share