Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πετρούπολη: Στο σκαμνί ο πα-τέρας που σκότωσε κι έκαψε τη 18χρονη κόρη του

Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα παιδοκτονίας!

8 Οκτωβρίου 2018 15:07
Πετρούπολη: Στο σκαμνί ο πα-τέρας που σκότωσε κι έκαψε τη 18χρονη κόρη του

Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα παιδοκτονίας που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, αναβιώνει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Πρόκειται για τη δολοφονία της 18χρονης Ειρήνης, η οποία πέρσι, μαρτύρησε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα στην Πετρούπολη.


Ο 56χρονος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο! Ελεύθερος ο δολοφόνος

Ήταν 30 Αυγούστου 2017, όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα έναν άνδρα και μια νεαρή κοπέλα, που μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας, που άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο κατηγορούμενος γρονθοκόπησε βάναυσα, στραγγάλισε, τραυμάτισε με μαχαίρι την ανήλικη κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού.

Η κοπέλα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο όπου και έδωσε μάχη για τη ζωή της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά. Το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η μητέρα είχε πάρει τον 11χρονο γιο και ζούσε στην Κέρκυρα. Η 19χρονη Ειρήνη ζούσε με τον πατέρα της στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο έγκλημα στην Κορινθία: Σκότωσε τη γυναίκα του, την έθαψε και δήλωσε την εξαφάνισή της! (video)


«Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει» της έγραφε. Αυτό το μήνυμα είδε ο πατέρας της, εξοργίστηκε και επιτέθηκε στο παιδί του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share