Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο! Ελεύθερος ο δολοφόνος

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

8 Οκτωβρίου 2018 12:55
Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο! Ελεύθερος ο δολοφόνος

Όλα έγιναν τον Ιούνιο του 2017 στο Σοφικό Κορινθίας! Ο 71χρονος Βασίλης δολοφόνησε την γυναίκα του και στην συνέχεια την έθαψε στον οικογενειακό τάφο που είχε στο νεκροταφείο του χωριού!

9 μέρες μετά δήλωσε την εξαφάνισή της όμως στην συνέχεια λύγισε! «Το παραδέχομαι. Εγώ τη σκότωσα». Με τη φράση αυτή ο 71χρονος Βασίλης, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, ομολόγησε μετά από πολλές ώρες ανάκρισης τη δολοφονία της 70χρονης συζύγου του με σφυρί στο εξοχικό τους σπίτι στο Σοφικό Κορινθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική εξέλιξη στο Τατουάζ!

Νωρίτερα, έκανε ότι μπορούσε για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Δήλωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας την εξαφάνιση της γυναίκας, το πτώμα της οποίας έθαψε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία στις 29 Μαΐου 2017 σε οικογενειακό τάφο στο Νεκροταφείο Σοφικού. Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία και επισκεπτόταν το εξοχικό του για διακοπές. Με εξαίρεση κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν δεν είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα με καυγάδες τη γειτονιά. Ο ίδιος απόλυτα ψύχραιμος μετά το έγκλημα πήγε για χαρτιά στο καφενείο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν πηγαίνοντας στην εξοχική κατοικία στο Σοφικό εντόπισαν ένα ματωμένο σφυρί πάνω σε μία πλαστική καρέκλα. Έτσι, άρχισαν να κάνουν επίμονες ερωτήσεις προς τον 71χρονο για τις συνθήκες εξαφάνισης της συζύγου του: Πότε ακριβώς είχε φύγει από το σπίτι και το κατά πόσο είχε προηγηθεί κάποια ένταση. Εκείνος υπέπεσε σε αντιφάσεις μέχρι που «έσπασε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τύφλα στο μεθύσι η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπροστά στις κάμερες! (video)

Ωστόσο ενάμιση χρόνο μετά ο άνθρωπος αυτός είναι ελεύθερος, μετά από έξι μήνες στην φυλακή και κυκλοφορεί στο χωριό όπου έπραξε το έγκλημα με την δίκη του να έχει οριστεί για αύριο, Τρίτη 09 Οκτωβρίου!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share