Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως - Σήμερα η κηδεία της 11χρονης

Στη Μονεμβασιά θα κηδευτεί ο δράστης

1 Οκτωβρίου 2018 12:55
Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως - Σήμερα η κηδεία της 11χρονης

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος, όταν ένας 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, επιχείρησε να πυρπολήσει το διαμέρισμα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 11χρονης και μητριά του 29χρονου, η οποία ήταν μπροστά στη δολοφονία της κόρης της, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον ενώ γιατροί του νοσοκομείου προσπαθούν να της προσφέρουν ψυχολογική βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλάψανε μανούλες με την τηλεθέαση: Μια επανάληψη έστειλε για... σπίρτα Σταμάτη, Γερμανού και Φουρθιώτη!

Η κηδεία της 11χρονης θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στο Άργος ενώ ο 29χρονος θα κηδευτεί στη Μονεμβασιά από όπου κατάγεται και η μητέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στις argolikeseidiseis.gr, ο δράστης, ήταν φοιτητής και βρισκόταν στο Άργος από το προηγούμενο βράδυ. Το μεσημέρι της Κυριακής εισέβαλε στο διαμέρισμα, πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα την ετεροθαλή αδελφή του στο κεφάλι, ενώ η μητέρα της κατάφερε να κλειδωθεί στο μπάνιο του σπιτιού κι έτσι γλίτωσε.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τόσο τις φωνές όσο και τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν τις Αρχές και τον πατέρα των παιδιών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share