Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ψυχικό: Γνωστός δικηγόρος, έγκλειστος στις φυλακές, το "πρόσωπο - κλειδί" στη δολοφονία του φαρμακοποιού

Ομολόγησε ο αρχιτέκτονας...

27 Σεπτεμβρίου 2018 07:22
Έγκλημα στο Ψυχικό: Γνωστός δικηγόρος, έγκλειστος στις φυλακές, το

Ένας γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που τώρα είναι έγκλειστος στις φυλακές, φέρεται να είναι το πρόσωπο - κλειδί για το οποίο ο 51χρονος αρχιτέκτονας από τη Γλυφάδα δανείστηκε 300.000 ευρώ από τον 57χρονο φαρμακοποιό.

Η αδυναμία της καταβολής του δανείου σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που «έσβησε» κάθε δουλειά στην κατασκευαστική εταιρεία του αρχιτέκτονα, είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση να φτάσει στα δικαστήρια και ο Βασίλης Φλώρος να κερδίσει ένα ακίνητο στη Γλυφάδα ιδιοκτησίας του 51χρονου αρχιτέκτονα.

Το σπίτι πέρασε το καλοκαίρι στην κυριότητα του φαρμακοποιού και ο αρχιτέκτονας θεωρούσε τον εαυτό του αδικημένο καθώς έχασε την περιουσία του για ένα δάνειο που πήρε για τρίτο πρόσωπο.

Έτσι, το γεγονός ότι υπήρξαν για χρόνια οικογενειακοί φίλοι, τα παιδιά τους μεγάλωσαν σχεδόν μαζί δεν τον εμπόδισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση να κλείσει μια για πάντα τους ανοικτούς λογαριασμούς με τον Φλώρο.

Σε μια στιγμή άκρατου μίσους και αγανάκτησης του έστησε καρτέρι, σήκωσε το περίστροφο και με πέντε σφαίρες του «πήρε» τη ζωή. Μετά, όπως είπε στους αστυνομικούς μετάνιωσε και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει όμως δεν είχε το κουράγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λένε τα άστρα για σήμερα,Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου;

Τι υποστήριξε

Χθες, ο αρχιτέκτονας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ήταν σύμφωνα με τον συνήγορου του κ. Πέτρο Πανταζή σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δολοφόνησε τον φαρμακοποιό με ένα περίστροφο που προμηθεύτηκε από τρίτο πρόσωπο και μάλιστα επειδή δεν είχε χρήματα αντάλλαξε ένα κειμήλιο του 19ου αιώνα για να πάρει το όπλο. Στο Ψυχικό, πήγε το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου με το αυτοκίνητο του το οποίο πάρκαρε λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι του φαρμακοποιού.

Του έστησε καρτέρι και όταν είδε τη μαύρη Mercedes στην οποία επέβαινε το θύμα να εμφανίζεται τον πυροβόλησε. Πυροβόλησε στο αριστερό τζάμι του οδηγού και όταν ο Βασίλης Φλώρος άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω τον πυροβόλησε άλλες τέσσερις φορές. Στη συνέχεια έτρεξε προς το αυτοκίνητο αφού πρώτα φρόντισε να ξεφορτωθεί το περίστροφο σε έναν υπόνομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο σοκ από το λιμάνι της Ραφήνας! - Πλοίο προσπαθεί να κρατηθεί στον προβλήτα

Είπε ότι την στιγμή της δολοφονίας είχε θολώσει και όλα ήταν μαύρα...Στη συνέχεια σκέφθηκε αρκετές φορές να αυτοκτονήσει όμως δεν είχε τη δύναμη. Έλεγε δε και ξανάλεγε στους αστυνομικούς ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει αρκετές φορές από τον φαρμακοποιό να συναντηθούν προκειμένου να προβούν σε διακανονισμό όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share