Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τον σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό! (video)

26 Σεπτεμβρίου 2018 14:17

Τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού, Βασίλη Φλώρου ομολόγησε ο 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

Ο αρχιτέκτονας δήλωσε συγκλονισμένος για την πράξη του και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η οικονομική διαμάχη που είχε με τον φαρμακοποιό του είχε γίνει εμμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να είχε δανείσει στον αρχιτέκτονα το ποσό των 300.000 ευρώ, το οποίο εκείνος δεν μπορούσε να αποπληρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Θα του τα επέστρεφε το 2010, δεν μπόρεσε, άρχισε διαμάχη, το Φεβρουάριο του 2018 έγινε το δικαστήριο και λίγο καιρό πριν τον σκοτώσει βγήκε η απόφαση για έξωση από το σπίτι του δράστη.

Μετά τα παραπάνω, ο αρχιτέκτοντας βρήκε όπλο, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του φαρμακοποιού και όταν εμφανίστηκε τον σκότωσε.

Όσον αφορά στο όπλο με το οποίο σκότωσε τον φαρμακοποιό, ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι το πέταξε κοντά στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του αρχιτέκτονα
Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που είχαν αναλάβει τις έρευνες για τη δολοφονία του φαρμακοποιού συγκέντρωσαν με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία και άρχισαν να αποκλείουν ένα ένα τα πιθανά σενάρια για την εκτέλεσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Τατιάνα Στεφανίδου: "Έφαγε" μεγάλη ήττα!

Η δικαστική διαμάχη που είχε το θύμα με τον 51χρονο ελεγχόταν από τις αρχές με μεγάλη προσοχή. Ο αρχιτέκτονας μπήκε στο κάδρο των υπόπτων και κάθε του κίνηση παρακολουθούνταν.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει ότι ο άνθρωπος που τράβηξε την σκανδάλη του περιστρόφου και σκότωσε τον Βασίλη Φλώρο ήταν πληρωμένος δολοφόνος, αποδείχθηκε όμως εκ των υστέρων ότι ήταν ένα πολίτης «υπεράνω υποψίας».

Ερευνώντας το σημείο του εγκλήματος οι αστυνομικοί παρατήρησαν προχειρότητα και λάθη από την πλευρά του δράστη και τελικά κατέληξαν στον 51χρονο.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share