Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τα δύο κοντινά της πρόσωπα που εξετάζονται ως... δολοφόνοι!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Είναι μέσα από την οικογένεια;

25 Σεπτεμβρίου 2018 08:57
Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τα δύο κοντινά της πρόσωπα που εξετάζονται ως... δολοφόνοι!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Η οικογένειά της ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για τον θάνατό της ή προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ζητώντας παράλληλα αποζημιώσεις.

«Μόλις προσωποποιηθεί η δίωξη αμέσως θα καταθέσουμε νέο δικόγραφο που θα περιέχει ονοματεπώνυμο και ταυτόχρονα θα κάνουμε και τις ανάλογες αστικές αγωγές. Η άσκηση ποινικής δίωξης για συμμορία σημαίνει ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είχαν προαποφασίσει να κόψουν το νήμα της ζωής της Ειρήνης και το σχεδίασαν και μοίρασαν και κάποιους ρόλους μεταξύ τους. Άλλοι ήταν εκτελεστές, άλλος μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Επίσης, ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, τόνισε: «Με πολύ ωραίο τρόπο τέθηκε από τους δράστες φωτιά για να δείξει ότι ήταν αυτοκτονία η οποία όμως δεν είχε πολύ μεγάλη διάρκεια. Η σημαντικότερη από όλες τις ενδείξεις, η οποία πρόδωσε τους δράστες είναι η καπνιά που έμεινε στο αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του οδηγού. Αυτό και μόνο δείχνει ότι μετά την πυρκαγιά κάποιος άνοιξε την πόρτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Έλληνας ανέβασε τις ερωτικές του στιγμές με... άνδρα στο Instagram!

Σε δύο υπόπτους στρέφονται οι έρευνες

Οι υποψίες των αστυνομικών αρχών στρέφονται πιθανότατα σε δύο τουλάχιστον άτομα, από το στενό περιβάλλον της 44χρονης μητέρας, όπως αναφέρει το Star. Πρόκειται για έναν 50χρονο, καλό της φίλο, ο οποίος έχει ήδη κληθεί για κατάθεση οκτώ φορές και έναν 55χρονο.

Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται να την είδαν ζωντανή και ήταν μαζί της στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μοιραία μέρα. Τότε, που σύμφωνα με το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, η άτυχη μητέρα πάλευε να σωθεί από τις φλόγες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (25/09) από την Άντα Λεούση!

«Τα ευρήματα τα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και με το άλλο αποτύπωμα το οποίο υπάρχει στο πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου δείχνουν κατάσταση σύγχυσης εκείνη τη στιγμή, δηλαδή προσπάθεια διαφυγής από το αυτοκίνητο», επεσήμανε στον ο τεχνικός σύμβουλος Τάσος Δέδες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share