Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πήρε θέση η Αγγελική Νικολούλη: Τι αποκαλύπτει για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη;

Δικαίωση και για την παρουσιάστρια!

22 Σεπτεμβρίου 2018 12:23
Πήρε θέση η Αγγελική Νικολούλη: Τι αποκαλύπτει για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη;

Σόκαρε το Πανελλήνιο η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και σήμερα! Μια υπόθεση που ασχολήθηκε πολύ και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ"!

Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις γύρω από ανθρωποκτονία είναι πρώτο θέμα και στο προσωπικό σάιτ της δημοσιογράφου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Η απίστευτη αλλαγή που "ξεφτιλίζει" το Survivor! Αυτά θα είναι τα ονόματα των δύο ομάδων!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τι αναφέρει:

Σχεδόν εννιά μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού της Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητο της στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, η Δικαιοσύνη εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα δολοφονίας.

Το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος αγνώστων δραστών, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις, για το αδίκημα της συμμορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετεωρολογική βόμβα: Απίστευτη αλλαγή του καιρού με χιόνια από εβδομάδα στην Ελλάδα!

Η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Ανακρίτρια Αγρινίου και αναμένεται νέος κύκλος καταθέσεων. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η υπόθεση της 44χρονης μητέρας απομακρύνεται από τη εκδοχή της αυτοχειρίας όπως αρχικά εκτιμούσαν οι αστυνομικές Αρχές.

Από το Αγρίνιο, ο νομικός εκπρόσωπος των συγγενών της άτυχης γυναίκας Κώστας Ζώης, δήλωσε στο «Τούνελ»:

«Έχει πλέον αποκρυσταλλωθεί το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το γεγονός ότι στη δίωξη αναφέρεται η συναυτουργία δείχνει ότι υπάρχουν ενδείξεις για την εμπλοκή παραπάνω από δύο ατόμων, αλλά και ενός τρίτου ηθικού αυτουργού που ενδεχομένως να έδωσε την εντολή για τις εγκληματικές πράξεις».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share