Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κατερίνα Αναγνωστάκη: Μητέρα ενός 7χρονου παιδιού! Την πυροβόλησαν ενώ ήταν έγκυος! Αποκαλύψεις σοκ

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την στυγερή δολοφονία της 33χρονης δικηγόρου!

21 Σεπτεμβρίου 2018 10:58
Κατερίνα Αναγνωστάκη: Μητέρα ενός 7χρονου παιδιού! Την πυροβόλησαν ενώ ήταν έγκυος! Αποκαλύψεις σοκ

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες Τετάρτη στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 33χρονης μέσα στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Κηφισιά.

Το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελέστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο η σορός της 33χρονης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή την ημέρα κλείνει οριστικά το Mega μετά από 28 χρόνια λειτουργίας!

Ο δράστης πρέπει να ήταν κρυμμένος στα δέντρα, να την ακολούθησε και να μπήκε στο γκαράζ, καθώς εκείνη έμπαινε με το αυτοκίνητό της. Ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του σπορ αυτοκινήτου της 33χρονης, το οποίο ήταν νοικιασμένο, και τη γάζωσε από τη θέση του συνοδηγού. Η 33χρονη πυροβολήθηκε σε όλο το σώμα της και στο κεφάλι. Τη σορό της εντόπισε η μητέρα της χθες το απόγευμα, καθώς η Κατερίνα Αναγνωστάκη ζούσε μόνη της στο σπίτι της Κηφισιάς, στο οποίο είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η 33χρονη Κ.Α. είχε συλληφθεί το 2009 για κλοπές, ληστείες, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ωστόσο στη δίκη οι συγκατηγορούμενοί της πήραν επάνω τους όλη την ευθύνη και η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το Survivor! Δεν θα προβληθεί τελικά φέτος; Η μεγάλη ανατροπή!

Δύο χρόνια αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκείνη η απόπειρα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι όταν δέχθηκε την επίθεση, το 2011, η Κατερίνα Αναγνωστάκη ήταν έγκυος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share